W tej części „Kuchni domowej” Czytelnik znajdzie przepisy na dania mięsne i półmięsne , dania z podrobów, różnego rodzaju drobiu i produktów zbożowych. Ich wielką zaletą jest to że nie są udziwnione. Wynikają ze sprawdzonej tradycji kulinarnej zarówno rodzimej jak i innych słynnych z dobrego smaku kuchni europejskich. Przepisy tu zawarte pomogą każdej gospodyni, i tej wytrawnej i tej początkującej, sporządzić stosowny posiłek. Książka ta pomoże w zdrowym i racjonalnym żywieniu rodziny. Powinna się znaleźć w każdym domu.
Szczegóły książki:
- Data wydania
- 1998 (data przybliżona)
- ISBN
- 8386257369
- Liczba stron
- 95
- Słowa kluczowe
- Gotowanie, kuchnia, potrawy, przepisy
- Język
- Polski
Aby pobierać pliki zarejestruj się!
Rejestracja jest darmowa i bardzo szybka! Kliknij tutaj aby założyć konto.
Trwa to tylko 15 sekund!.